Dementie overkomt je. Het is een ronduit nare ziekte waar je niet veel tegen kunt doen. Maar je hebt wel zelf invloed op de manier hoe je ermee omgaat. Als je bewust naar mogelijkheden zoekt, dan blijken die er best te zijn. Als iemand bijvoorbeeld altijd veel humor had, dan is dat nog lang in het dementieproces te vinden. Je kunt samen even lachen, zelfs als de inhoud niet meer begrepen wordt. Kom je ernstig binnen? Of met een lachend gezicht en de intentie 'ik vind het leuk om je te zien'? Dat maakt het verschil.

Veel mensen weten wat dementie is, maar niet hoe je er goed mee omgaat. Ik verzorg regelmatig interactieve lezingen voor familieleden en vrienden van mensen met dementie. Na afloop ga je naar huis met veel tips over omgaan met dementie in het dagelijkse leven. Verder is er ruimte om je eigen situatie te bespreken in de groep.

Lezingen of workshops over dementie op maat verzorgen is ook mogelijk, bijvoorbeeld voor familieleden, zorginstellingen of andere organisaties. Prijzen op aanvraag.

Kosten  1 persoon: € 30,-    2 personen: € 50,-

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgende lezingen:

  • woensdag 1 december 2021 | online
  • vrijdag 17 december 2021 | online

 

Voor particulieren
regio Gouda en Gorssel

Voor zorgorganisaties
landelijk

06 20 52 58 75
mail@jopkekruyt.nl
www.jopkekruyt.nl

­